PROJECTEN

Sense Vastgoed werkt aan uiteenlopende projecten voor projectontwikkelaars, aannemers en aanverwante opdrachtgevers. Het Sense team verzorgt de conceptontwikkeling & marketing, organiseert woonpanels en ontwerp sessies t/m de verkoop & kopersbegeleiding. ‘Wat wil de koper?’ staat bij Sense centraal en de analyse van de woonwensen van de koper is het uitgangspunt van de projecten. Common Sense. Kopers worden al vroeg bij het proces betrokken dmv woonworkshops en Opendagen en krijgen een huis op maat. Sense werkt onder anderen voor Amvest aan Duin Almere, voor De Nijs en Dura Vermeer aan Pontsteiger en voor Van Wijnen aan de ontwikkeling van Nassaupark De Pionier.

Genieten van het stadse leven

HAUT

The Duchess Amstelkwartier

Opdrachtgever - Kondor Wessels vastgoed
Werkzaamheden - Verkoop & kopersbegeleiding

Genieten van het stadse leven aan het park, naast de jachthaven en aan de Amstel! Er zijn maar weinig plekken in Amsterdam waar je zo mooi en comfortabel woont als in The Duchess Amstelkwartier. In de nieuwste stadswijk van Amsterdam-Oost komen 48 eigentijdse koopappartementen in 3 naast elkaar gelegen gebouwen. De appartementen variëren van 30 m² tot 120 m².

Aan de voorzijde hebben de woningen uitzicht op het park en buitenruimtes gelegen op het zuidwesten. De 6 split-level appartementen op de BG hebben plafonds van bijna 4 m hoog met ruime voortuinen. In de onderliggende parkeergarage is plaats voor 26 parkeerplaatsen en een ruime fietsenstalling. Maak snel kennis met dit bijzondere project dat misschien wel joúw nieuwe uitvalsbasis wordt.

WWW  

Amsterdam aan het water

HAUT

Cruquius

Opdrachtgever - Amvest
Verkoop & kopersbegeleiding

Cruquius in Amsterdam-Oost transformeert van een voormalige industriële zone naar een nieuw en levendig woon- een werkgebied. Gevarieerde architectuur wordt afgewisseld met gerestaureerde historische gebouwen. Er is veel aandacht voor groen, biodiversiteit en duurzaamheid. En het omringende water speelt een hoofdrol op Cruquius met zijn nieuwe boardwalk aan de Entrepothaven. Een geweldige nieuwe plek in Amsterdam.

In de zomer zijn we in verkoop gegaan met de eerste 43 koopappartementen. Veel van de appartementen hebben prachtig uitzicht over het water. Begin januari 2018 komt de volgende fase in de verkoop.

WWW  

Veel eigen inbreng

Nassaupark de Vrijheid

Nassaupark de Vrijheid, Hoofddorp

Opdrachtgever - Van wijnen
Werkzaamheden - Verkoop & kopersbegeleiding

In De Vrijheid koopt u een huis met veel eigen inbreng. Naast de kap, de gevelindeling, kiest u zelf onder andere voor het type baksteen en metselverband. Heeft u uw huis samengesteld, dan kunt u natuurlijk ook nog invloed uitoefenen op het interieur.

Met onze woonadviseur neemt u het hele huis door om te bekijken of de stopcontacten op de gewenste plaats zitten, of u de deuren wil wijzigen en misschien is er wel een muurtje dat u liever net even anders zou zien. En dan de keuken en de badkamer: deze zitten in de vrij-op-naam-prijs van het huis. In totaal zijn het 43 woningen gelegen in de rustige wijk tegen de wijk Toolenburg aan.

WWW  

Eiland in de Houthaven

HAUT

Wiborg

Opdrachtgever - De Nijs

Wonen op een prachtige plek in de Houthaven omringd door water. De stoere pakhuizen van Wiborg vormen een gevarieerd geheel, evenals de woningen die achter de gevel schuil gaan. Het totale project is opgedeeld in drie appartementengebouwen met daartussen individuele grachtenpanden. Bij alle typen is veel variatie in grootte en indeling.

De 53 appartementen van ca. 37 m2 tot 155 m2 zijn gehuisvest in drie grootschalige pakhuizen. 16 van de 40 riante stadswoningen van ca. 100 m2 tot 230 m2 hebben een voordeur op straatniveau. De eerste woonlaag is een beletage en ligt iets hoger dan straatniveau. Aan de waterkant liggen de ruime slaapkamers met zicht op het water.

WWW  

Echt Amsterdams

HAUT

HAUT

Opdrachtgever - Lingotto, NM Management

De locatie van HAUT: echt Amsterdams. Het uitzicht: werelds. HAUT is de nieuwe landmark aan de Amstel. De hoogste houten woontoren van Nederland. Uniek in architectuur, kleinschalig van opzet. Een expressief gebouw met ongekende keuzevrijheid. Kopers bepalen woonoppervlakte, woonlagen, indeling, buitenruimtes en vides. Zo ontstaat de nieuwe norm in exclusief wooncomfort op een van de mooiste plekken in Amsterdam. Sense Vastgoed verzorgt de verkoop en de kopersbegeleiding van de circa 55 Woningen in opdracht van Lingotto en NM management.

WWW  

Krachtig, groots, elegant

projecten-pontsteiger

Pontsteiger

Opdrachtgever - De Nijs en Dura Vermeer

Krachtig, groots, elegant de uitstraling van het nieuwe appartementencomplex dat op de kop van de pontsteiger in de Houthaven in Amsterdam-West wordt gerealiseerd, is imposant. Architectenbureau Arons & Gelauff tekende voor het bijzondere ontwerp dat oogt als een schitterende, moderne stadspoort. Aan SENSE de eer om voor De Nijs en Dura Vermeer de verkoop- en kopersbegeleiding van de koopwoningen uit te voeren. Start verkoop start gepland in het voorjaar 2016.

WWW  

Altijd een vakantiegevoel

projecten-pontsteiger

DUIN

Opdrachtgever - Amvest

Wonen in DUIN betekent wonen in een prachtig landschap. Of dat nu aan het strand is, met de voeten in het zand of op een duin met fantastische vergezichten over het meer. Het landschap en het uitzicht over het water staat altijd centraal.

DUIN staat voor een uitgekiende openbare ruimte, geheel in de stijl van een duingebied. Met veel zorg zijn de grassen, struiken en bomen gekozen die in het duinzand het best gedijen. Ook de woningen moeten qua architectuur, materiaal en kleur perfect bij deze beleving passen. Dit betekent een eenduidige uitstraling en stijl die past bij het gebied. Maar met veel ruimte voor uw individuele wensen, onder meer door flexibiliteit in de woningplattegronden. SENSE is verantwoordelijk voor de verkoop van de eengezinswoningen en de appartementen in DUIN. Samen met van der Linden verhuurt SENSE tevens de huurwoningen.

WWW  

Genieten van een prachtig uitzicht

projecten-uptown

UPTOWN

Opdrachtgever - Provides

Uptown IJsselstein: 64 appartementen in IJsselveld Oost. Voor Provides heeft SENSE de hele positionering, look en feel en marketingstrategie uitgevoerd. Op 12 februari is er een Sneak Preview waar we gaan uitzoeken of het appartementen in de vrije sector huur of koop zullen worden aangeboden.

WWW  

’t Geheim van Uithoorn

projecten-pontsteiger

Wonen in Buitengoed

Opdrachtgever - Van Wijnen

Van Wijnen ontwikkeld op de huidige locatie van de fietscrossbaan in Uithoorn 'Wonen in Buitengoed', een besloten hofje met ca. 30 woningen.
Het bijzondere aan deze ontwikkeling is dat de woningen in Wonen in Buitengoed voor een groot deel samen met de toekomstige bewoners worden gemaakt. Tijdens twee woonworkshops worden de woonwensen onderzocht en de visie op de woonomgeving ontwikkeld. Hierbij kunt je denken aan de architectuur, indeling van de woning en/of bereikbaarheid van de achtertuin. Sense vastgoed ondersteunt van Wijnen bij dit proces en is verantwoordelijk voor de verkoop, samen met EKZ makelaars en verzorgt de kopersbegeleiding.

WWW  

Zelf je indeling en gevel kiezen!

projecten-pontsteiger

Nassau Park De Pionier

Opdrachtgever - Van Wijnen

In hoofddorp wordt door van Wijnen een mooi project gerealiseerd bestaande uit 23 eengezinswoningen voor zowel starters als doorstromers. SENSE zal voor van Wijnen de verkoop en kopersbegeleiding uitvoeren. Alle kopers kunnen kiezen uit een type kap, kleur baksteen, gevelindeling en veel meer. Start verkoop: voor de zomervakantie 2016!

WWW  

Wie zijn de kopers en wat wensen ze?

projecten

Waterrijk Boskoop

Opdrachtgever- Smit's Bouwbedrijf

In Waterrijk Boskoop worden in de komende jaren circa 444 woningen gebouwd. Dit zijn 2-onder-1 kapwoningen, rijwoningen & appartementen. Ook zijn er Vrije Kavels beschikbaar.

Komende week wordt er gestart met de workshops om te peilen wat de woonbehoefte van de mensen is die daar graag willen wonen. op basis daarvan wordt de verkoopstrategie nader bepaald!

WWW  

Een fenomenaal vrij uitzicht

projecten

Mahler 900

Opdrachtgever - G&S Vastgoed

900 Mahler. Een fenomenaal vrij uitzicht op de wereld. Tijdloos wonen met ruimte om je heen. Op veilige hoogte raast de drukte aan je voorbij. Hier kom je thuis; hier wil je leven.

De appartementen en penthouses zijn gelegen aan de Gustav Mahlerlaan 900 in Amsterdam-Zuid, variërend van circa 80-280 m2, met kwalitatieve buitenruimte, gelegen op de 8e tot en met de 22e verdieping van het 22-verdiepingen tellende gebouw. Midden 2014 officieel in de verkoop en is begin 2016 gereed. Voor 900 Mahler zal Sense Vastgoed de gehele kopersbegeleiding verzorgen.

WWW  

Pionieren in Noord.

projecten

Docklands Amsterdam

Opdrachtgever - Vink Bouw

Noord aan het IJ is de upcoming woon/werk plek voor Amsterdammers die de stad niet willen verlaten. In Noord heb je alles dichtbij: festivals, winkels, sport, bedrijven, binnenstad, recreatie, het centraal station en een betaalbare werkruimte.

De invulling van de 13 werkunits van Docklands ligt nog voor een groot deel open. Je kunt zelf bepalen hoe groot je werkruimte zou willen. De units zijn onderling te koppelen en zijn naar wens vrij in te delen, mits dit bouwtechnisch mogelijk is. Het bijzondere aan de units is dat ze enorme hoge plafonds hebben en er een echte industriële sfeer gecreëerd kan worden.

WWW  

Wonen op een steenworp afstand van centrum Leiden.

projecten

Skyline Next

Opdrachtgever - Portaal

We zijn door Portaal gevraagd om mee te denken over de invulling, realisatie en plattegronden van een nieuw te bouwen project: Skyline Next in Leiden . Dit is het vervolg op Sky Line 1 + 2 welke geheel verkocht is en in september 2013 werd opgeleverd. Er worden bij Skyline Next ca 124 appartementen en 13 eengezinswoningen gerealiseerd met parkeerplaatsen (gedeeltelijk overdekt). Daarnaast zullen we weer de verkoop oppakken samen met een lokale makelaar. De appartementen hebben weer een geweldig uitzicht over de historische binnenstad van Leiden en alle balkons liggen op het Zuiden!

WWW       Facebook  

Pionieren aan de Noordelijke IJ-oevers.

projecten-pontsteiger

De Vrije Kade Amsterdam

Opdrachtgever - Eigen Haard

Voor Eigen Haard hebben we de look & feel ontworpen, de woonworkshops begeleid en gaan we de verkoop doen. De Vrije Kade ligt in Buiksloterham aan de Noordelijke IJ-oevers van Amsterdam. Sinds enkele jaren Hot, Hip & Happening, de plek om te ontspannen en te genieten van culturele en culinaire mogelijkheden. De gratis pont naar Noord zit vol met creatieve ontwerpers, restaurantfanaten en filmliefhebbers. Woningaanbod: 200 koop- & huurwoningen in drie fasen opgeleverd. Alle eengezinswoningen van Fase 1 & 2 zijn gereserveerd.

WWW       Facebook  

CONTACT

Bezoekadres

Willemsparkweg 221
1071 HC Amsterdam

+31 (0)20 471 19 04
info@sensevastgoed.nl

COMMON SENSE