SENSE werken

De diensten van SENSE op een rij

SENSE leeft zich in, is gedreven en ervaren. We weten hoe een nieuwbouwproject in de markt gezet moet worden. Elk project is uniek en heeft een eigen kracht en waarde. Of het nu gaat om eengezinswoningen, appartementen of vrije kavels. Ons team zorgt ervoor dat het project zo snel mogelijk wordt verkocht doordat we de taal spreken van de klant en de vragen goed en snel kunnen beantwoorden. Daarnaast denken we mee hoe de woningen zo goed mogelijk op de wensen van de toekomstige kopers afgestemd kunnen worden. Door goede communicatie en afstemming kunnen we zo de faalkosten in de hand houden en worden de woningen niet alleen sneller verkocht maar ook naar tevredenheid opgeleverd.

Klik op één van de waaiers voor meer informatie.

Verkoop management

Persoonlijke verkoop

Kopersbegeleiding

Eerste verhuur

Sense Whitelabel

Sense on demand

Verkoopmanagement

Een goede marktanalyse, positionering en keuze van product zijn essentiële parameters die leiden tot de garantie van een snelle verkoop. Hier helpt SENSE u graag mee verder.

Persoonlijke verkoop

Bij nieuwbouw wordt een beroep gedaan op het voorstellingsvermogen. Veel kopers beschikken daar in onvoldoende mate over. SENSE vult dit in door een persoonlijk gesprek met de kopers aan te gaan en laat alle aspecten van het nieuwe project ervaren. We nemen zo veel onzekerheden bij de koper weg waardoor de optant met vertrouwen sneller overgaat tot de aankoop.

Kopersbegeleiding

Individuele wensen voor kopers krijgen bij SENSE de ruimte. Zo kunnen ook alle meerwerkgesprekken door SENSE uitgevoerd worden. Deze worden duidelijk verwerkt op de koperstekening en gecommuniceerd naar koper en opdrachtgever. Door duidelijke communicatie en effectieve samenwerking houden we zo niet alleen de faalkosten in de hand, maar nemen we ook een hoop werk uit handen.

Eerste verhuur

Naast verkooptrajecten, kan SENSE ook de verhuur van nieuwbouwwoningen begeleiden. Van voorbereiding van de eerste verhuur, prijsadvies tot het laten tekenen van huurcontracten.

Sense Whitelabel

Op zoek naar een verlengstuk van uw organisatie? SENSE werkt graag onder uw naam aan bovenstaande werkzaamheden, zodat koper/ huurder van A tot Z met één partij contact heeft. Waarbij u als opdrachtgever zoveel mogelijk ontzorgd wordt.

Sense on demand

Naast de marketing, de persoonlijke verkoop en de kopersbegeleiding kan SENSE ook invulling geven aan bijvoorbeeld het begeleiden van kopers tijdens kijkdagen en inmeetmomenten of het organiseren van burenborrels en 1e paal feestjes. Zo kunnen we het hele project als een one-stop-shop, van conceptontwikkeling tot oplevering begeleiden. Daarnaast bieden we al deze diensten uiteraard ook apart aan als dat beter in de projectorganisatie past.